Efectivament,

ens encanta la tecnologia!

…i encara més quan la compartim amb tu. BEEPBOX és la nova cadena de botigues d’informàtica que neix de la unió de les franquícies BEEP i PC BOX, les dues marques líders a Espanya en botigues d’informàtica de proximitat. Amb més de 30 anys d’experiència apropant la tecnologia a tot tipus d’usuaris i adaptant-nos sempre a les teves necessitats, BEEPBOX recull el millor d’aquesta orientació 100% a les persones i la condensa en un nou format de botiga que dóna la millor resposta als canvis que el nou entorn digital ens depara en el nostre dia a dia.

BEEPBOX s’alça com un espai interactiu, dinàmic i modern on podràs trobar i contrastar tota la tecnologia que necessites de manera propera, comprensible i amigable. Parlem el teu mateix idioma tecnològic i, sobretot, ens entusiasma fer-te arribar les meravelles d’aquest fantàstic món digital; t’assessorem, t’acompanyem, t’escoltem, et mostrem in situ tot allò que necessitis perquè la teva experiència de compra sigui inoblidable i amb totes les garanties. Vine i comprova-ho tu mateix.

La unió de dos líders

Les noves botigues BEEPBOX compten amb un equip professional i 100% orientat a les teves necessitats per seguir comptant amb la teva confiança; confiança, per descomptat, que una vegada més t’agraïm sincerament i que esperem poder renovar una altra vegada amb aquest nou i apassionant projecte.

+ =

Tot en tecnologia,
tot pensat per a tu.

Productes tecnològics al millor preu

Components i productes d’integració

Servei tècnic a mida

Àrea de gaming

Telecomunicacions i connectivitat

Solucions per a empreses i centres educatius